werkwijze van onze cleaning service

Er wordt van u gevraagd een foto op te sturen zodat wij een betere beeld hiervan krijgen. Zodat wij u volledig kunnen informeren van onze aanpak. Hierna zal er een afspraak worden ingepland wat voor u het beste uitkomt. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij komen bij u op adres en zorgen ervoor dat uw bankstel, tapijt, matras of het interieur van uw auto wordt gereinigd. Dit zal zeer nauwkeurig en heel zorgvuldig worden uitgevoerd. De wensen van onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten komen wij bij hen op adres, en zullen we zo snel mogelijk reageren om een afspraak in te plannen.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen via de mail, doen wij ons best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij zullen uw mail binnen 24 uur beantwoorden, maar als u ons sneller wilt bereiken kunt u altijd telefonisch met ons contact opnemen.

Vanwege onze flexibiliteit zijn wij 7 dagen per week beschikbaar, en kunnen wij u doordeweeks ook na 17:00 van dienst zijn.

​Onze contactgegevens vindt u op onze website.